VIZIUNEA SOCIETĂȚII ROMAGRA


Încredere. Este cel mai important lucru pentru societatea noastră. Suntem transparenți și acționăm fără inerție pentru a explora oportunitățile și a face față repede schimbarilor.

Responsabilitate. Suntem conștienți de riscurile asumate și acțiunile noastre și ne asumăm răspunderea pentru ceea ce credem și întreprindem. Provocarea reprezintă oportunitatea pentru a găsi cele mai bune soluții.

Parteneriat. Strategia societății are la bază dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung.

Imbunătățirea și perfecțiunea. Căutam întodeauna soluții cât mai bune pentru întrebuințarea calității și a performanței pentru a fii în avantaj și competitivi în aceleași timp.

DESPRE ROMAGRA


Societatea înfiinţată în 1996 cu capital integral privat s-a specializat în importul și comercializarea en-gros a produselor agroalimentare, igienă personală și de uz gospodăresc.

Activitatea la început s-a bazat pe importul de condimente LUCULUS, lărgind în fiecare an gama produselor cu alte produse alimentare și de dulciuri, urmărind diversificarea sortimentelor. Din 2000 activitatea s-a lărgit cu produsele de igienă si de uz gospodăresc, ajungând la peste 100 de produse importate direct de la producători.

Începând cu 2006 gama sortimentală s-a lărgit cu produsele de înaltă calitate din materiale plastice utilizate în toate domeniile de activitate.

În prezent importăm peste 350 sortimente de bunuri de larg consum.

Din 2009 am început să importăm și distribuim produse ecologice, în prima fază scutece și detergenți.

Dorim să diversificăm produsele ecologice, deoarece aceste produse sunt produsele viitorului, care au cote din ce în ce mai mari în consum, fiind desigur și mai sănătoase.

Reprezentăm în ROMÂNIA mărcile mai multor producători internaționali:

 • Győri Keksz

 • Szilas Food

 • Naturalpar

 • Sara Lee

 • Douwe Egberts

 • Alfa –Bio

 • Multy Hungaria

 • Peppy Trade

 • Szilas Aroma

 • Curver, Rubbermaid

 • Moltex

Parteneri ne sunt rețelele de hypermarketuri AUCHAN, CORA , KAUFLAND.

Societatea dispune de parc propriu de mașini de transport atât pentru nevoi proprii cât și pentru terți, efectuând transport internațional de marfă cu 2 autoutilitare de 7.5t și o autoutilitara de 3.5 tone.

Distribuirea produselor la beneficiari se realizează cu autoutilitare de 3.5 tone. Societatea dispune de spaţiu proriu de depozitare. Până în prezent suntem prezenți în 18 judeţe prin societăți de distribuţie.

Oferta noastră este în permanenţă îmbunătăţită cu produse noi, menite să satisfacă exigențele cumpărătorilor de toate categoriile.

Toate produsele comercializate de noi sunt de înaltă calitate, având certitudinea că clienţii nostrii au încredere în noi când achiziționează aceste produse.


Ani grei

Din 2010 societatea a început să simtă foarte mult efectul crizei economice deoarece foarte multe societăţi cu care am lucrat ori nu și-au plătit datoriile și am rămas fără plata facturilor, ori au dat faliment și nu am mai putut colabora cu ei. Mai mult de 60 % din partenerii nostrii au dispărut. S-a redus mult comercializarea produselor noastre. Din această cauză am început sa ne axăm mai mult pe transport și să deschidem și partea de activitaţi conexe transporturilor, adică partea de casă de spediție.


Perspective financiare

În anul 2010 cifra de afaceri a fost de cca. 550.000 EUR, din care 420.000 EUR (75%) era comerţul, iar 130.000 EUR (25%) transportul și activitățile conexe.

În 2011 Cifra de afaceri a ajuns la 600.000 EUR, din care 330.000 EUR (55%) era Comerţul, 270.000 EUR (55%)era Transportul si Activităţi Conexe. În 2012 cifra de afaceri a fost de 600.000 EUR. Am investit În acest proiect și prin fonduri europene în valoare de 100.000 RON pentru a obţine rezultate și mai bune în 2013, când CA a atins nivelul de 950.000 EUR, realizând o creștere de 58 %. În 2014 am crescut ca CA la 1.460.000 EUR, o creștere de 40 %, în 2015 la 1.670.000 EUR (creștere de 25 %), iar în 2016 la CA de 1.850.000 EUR (creștere de 10 %). În 2017 Cifra de afaceri a atins nivelul de 2.200.000 EUR , un plus de 18 % față de anul precedent. În 2016 în segmentul de transport numarul angajatilor a crescut semnificativ în vederea extinderii acestei activități. Dorim să ajungem la o CA de 2.500.000 EUR până în 2020, din care 200.000 EUR după planurile noastre va fi comerţul și 2.200.000 EUR transportul, acesta însemnând o proporție de 5%/95%.

La 2.500.000 EUR până în 2020 SC ROMAGRA SRL va fi o companie internaţională de expediţie cu forțe maxime.Oferim servicii de transport de încredere clienţilor noștri, făcând legătura între exportatorii și importatorii din Europa prin transportul rutier internaţional de marfă, expeditie, servicii de depozitare şi logistică. În prezent, oferim săptămânal clienților noștri capacitate de transport disponibilă în peste 10 de ţări din Europa.


Angajamentul nostru

 • Să oferim o gamă largă de servicii de transport prompte şi de încredere. Creăm şi dezvoltăm reţele de sub-contractori, relaţii pe termen lung cu partenerii noștri, bazate pe încredere reciprocă şi sprijin. Avem cunoştinţe de piaţă necesare şi experienţa locală.

 • Să oferim soluţii rentabile clienţilor noştri. Ne bazam pe succesul nostru, pe echipa noastră, pe politică de prețuri deschise şi de reducere a costurilor, pentru a genera o valoare a afacerii dedicata clienților noștri.

 • Să îmbunătăţim continuu calitatea serviciilor noastre prin punerea în aplicare a unor metode de lucru eficiente în munca noastra de zi cu zi.

 • Să oferim servicii de transport care creează condiţii optime pentru dezvoltarea partenerilor nostri de afaceri.

Dorim să creem condiții optime de dezvoltare pentru partenerii noștri prin soluții integrate de transport și logistică profesioniste și sustenabile, dar și prin angajamentul nostru continuu pentru atingerea excelenței în servicii.


Valoriile nostre

Construim relații bazate pe încredere, respect și loialitate. Suntem adepții comunicării oneste, directe și transparente. Punem pasiune, zi de zi, în munca noastră. Susținem inițiativele și curajul de a le transforma în realitate. Investim în dezvoltarea personală și profesională a oamenilor noștri. Ne pasă de societatea și mediul în care trăim.

SERVICIILE NOASTRE


Servicii de transport rutier internaţional de mărfuri în regim de grupaj, încărcări parţiale şi complete

SC ROMAGRA SRL are o experienţă vastă în servicii de transport rutier de mărfuri în toată Europa. Oferim servicii regulate de transport în regim de grupaj internaţional, către ROMÂNIA şi din ROMÂNIA către Europa. Gestionăm fiecare aspect legat de expedierea mărfurilor clienţilor noştri, de la planificare, organizare şi monitorizare, până la livrarea mărfurilor la destinaţia finală.

Aceste operațiuni presupun o experienţă consistentă în gestionarea diverselor tipuri de mărfuri şi în efectuarea operaţiunilor de vămuire.

Servicii de grupaj

 • Servicii pentru expediţii între 50kg şi 20.000kg

 • Linii directe de import în regim de grupaj

 • Linii directe de export în regim de grupaj

 • Servicii de colectare şi de livrare în toată din Europa – Romania cat si Romania – Europa ;

Încărcări complete şi parţiale

Operăm cu peste 100 de transporturi programate săptămânal. În calitate de casă de expediţii specializată, putem oferi soluţii zilnice de grupaj, încărcări complete şi parţiale sigure dar şi la un preţ competitiv.

 • Servicii de import şi export in regim de grupaj, încărcări parţiale şi complete

 • Expediţii express/urgente cu sprintere, camionete şi camioane

 • Transport la temperatură controlată – temperatura ambiantă, racite sau congelate (FTL) ;

 • Încărcări agabaritice

Mărfuri periculoase ADR

CONTACT


Bulevardul Mihai Viteazul nr. 67

450099 Zalău, Jud. Sălaj, ROMÂNIA

Telefon: +40 729 006 851; +40 260 612696

Fax: +40 260 661861; E-mail:office@romagra.ro

Program: Luni–Vineri: 9:00–17:00